pátek 6. ledna 2012

Po týdnu.

Z ostrova Phuket jsem odcestovala na ostrov Koh Lanta. Je to tu nádherný. Krásné pláže, čistá voda, málo lidí, úžasná příroda. Jsem součástí potapěčského centra Octopus divers, jsou tu samý Češi, což je teda jediná nevýhoda. Já už na ty český kecy prostě nejsem. Pořád chlastaj pivo a kecaj o pivě a neustále parodujou angličtinu, když přijde nějakej cizinec a já už neumim předstírat, že mě to baví poslouchat. Dělám trochu na recepci, trochu marketing a trochu dive mastera, uvidím jak to půjde. Dnes jsem dělala první ponor, dostala jsem toho největšího blbce, takovýho přechytralýho dědka co neuměl vyrovnávat tlak v uších. Tak jsem ho zatlačila do 6 metrů a měl to.

Jinak se cítím dobře, žádné nemoci ani problémy, jen dnes jsem měla dost sluníčka. No holt to není Indie, je tu víc čisto. Thajci jsou zlatíčka, pořád se usmívají a klaní. Jídlo mi též chutná. Příroda je tu jako na Andamanech, všude mangrovy, moře je čisté, pláže dlouhé a krásné. Vážně nádhera (photos coming soon).

Na Phuketu jsem se seznámila s amíkem, kterému se tak líbil můj indický přízvuk, že mě vzal na výlet po plážích a pak na véču. Bylo to fajn, legrace.

Jinak zatím poznávám a nasávám informace a dojmy. Těším se, až bude chvíle volna a já si vezmu skůtr a udělám si výlet po ostrově.

A už na trajektu jsem potkala Petru s Johnem - kámoše z Hamburku! Věděla jsem že tu budou, ale ne že budeme už na stejné lodi. Takže s nimi jdu brzy na pivo a těším se.

PS: Cestuju sama, ale vůbec se sama necítím. Osamělost na mě padá jen v Praze...

1 komentář:

  1. ahoj Šárečko, tak to jsou ty nejúžasnější zprávy. Vidím, že si to moc užíváš a přeju ti to. Tiše závidím a posílám pozdravy z odporného počasí tady v Praze. pa K.

    OdpovědětVymazat