sobota 24. března 2012

Koh Tao = KoNec...

Tak 3 týdny v tomto blaženém ráji stačily a já pádím zpět do Prahy.
Bylo to tu moc fajn, relax, krásný ostrov. Abych se nenudila, dodělala jsem si kurz Freedivingu. Šla jsem do 15 metrů na nádech, nic závratnýho, ale v pohodě. Taky jsem si půjčila motorku, tu jsem na strmém kopci odřela a platila nehorázný prachy. Ale co, to je život. Jinak jsem se tu jen válela, četla si, spala :)

Poprvé se vážně těším domu. Čeká mě tam totiž spousta super věcí - hlavně budu natáčet desku! Děsně se těšim. Taky hrát tenisové soutěže. A těšim se na lidi.

Thajsko bylo fajn, hezká příroda - to především, čisto. Ale Indie je větší divočina za mnohem míň peněz. Každopádně super strávená zima, potkala jsem fajn lidi a viděla pěkná místa. Co víc chtít!

Good bye Thailand, welcome Praha!

Takto jsem strávila sobotu...

Můj hostel.

Trenér freedivingu.

Tomu říkám výhled!

Nádhera...

Malá pláž.

Sairee beach.

Sairee beach blízko mého ubytka.

Ovoce k snídani.

Koh Tao má spoustu kopců.

úterý 6. března 2012

Deník z Chiang Maie.

Bangkok jsme opustily poměrně rády, ani jedné z nás to tam nepřišlo nějak extra zajímavé. Vlaky byly vyprodané, tak jsme jely 12 hodin busem, ale šlo to. Chiang Mai byl naproti tomu totální relax, příjemné malebné městečko, nízké ceny, skvělá atmosféra. Byly jsme tam asi 10 dní, část z toho jsme se proválely u bazénu, zbytek jsme byly na výletě a venku s klukama. Do hotelu se přistěhovali dva Australani, tak jsme načli lahev a pak skočili v hadrech do bazénu. A druhej den jsme šli do klubu, byla sranda.

Já jsem si vyrazila do Tiger Kingdom podívat se na tygry. Ty malí byli prostě k sežrání, myslela jsem, že se zblázním, když mi jednoho nedají domu. Pak přišli na řadu ty velký. I když se po nich všichni váleli jak po matracích, já měla respekt, ale nakonec jsem se odvážila taky. Tygr mě ani nevnímal, a ještě mě objal ocasem. Pak se přece jen kouknul a to ve mně zatrnulo. Měl jantarový zářivý oči. Pak si chvíli hrál a pak šel zase spát. Prej spí 18 hodin a jen večer číhá. Jsou to krásný zvířata.

Další výlet byl trekking do hor. nejdříve jsme navštívili vesnici, kde žije kmen Karenů - ty, co maj na krku ty obojky. Čekaly jsme něco trochu víc autentického. Obojky sice měly, ale poslouchali MP3 a za každou fotku nás nutili si něco koupit.

Pak jsme dostali průvodce, co s námi absolvoval pochod do hor. Jmenoval se pan PINGPONG a byl to blázen - byla asi tak 20 hlučnější než já, měl pokérovaný celý tělo, po cestě nahoru si stačil vyřezat několik dýmek z bambusu, které ihned použil, a přitom mu nědělalo problém u toho hopsat po horách s patnáctikilovou krosnou. Já měla jazyk na vestě! Nejhorší bylo, že místní tam pálili obrovské stráně, proč, to jsem nepochopila. Ale dýchat se tam nedalo, žádný čerstvý horský vzdoušek. Po X hodinách jsme dorazili do horské vesnice, a tam bylo pivo! Sešly jsme se tam fakt super parta - všichni byli bezva. Spali jsme v jedné místnosti, Míša mě pod vlivem erotických snů o jednom členu výpravy skopla z postele, ale vyšlo to nastejno, páč matrace byla tvrdší než dřevo. Druhý den jsme šli pro změnu z kopce a to nás dodělalo. Pingpong všude skákal jak kamzík, my se valili dolu jak kupa šutrů a nakonec jsme se dokutáleli až k vodopádu, kde byla neskutečně ledová voda. vykoupali jsme se a razili na slony. To už byla pohoda, našemu slonovi se nějak nechtělo chodit, tak se jen tak motal. No a pak poslední disciplína - rafty! Na ty jsem se moc netěšila, nikdy mě to nelákalo, ale byla to děsná prdel. My s Míšou ječely jak blbky, s člunem jsme se několikrát zaklínili mezi šutry, málem jsem dostala pádlem do oka. Celej výlet byl prostě úžasnej!

Výlet jsem sice trochu odnesla zdravotně (nepočítám to, že jsme s Míšou ještě 3 dny po tom chodily jak Golem), ale nic vážnýho. Pak jsme letěly zpět na Phuket, opět pláž Patong - ráj prostituce a lady boyů (mužů přeoperovaných na ženu). Míšu zachvátila nákupní horečka podobná té v Chiang Mai. Ještě že dnes odlétá zpět do Prahy, protože jinak by možná taky musela prodat tělo :) Seznámili jsme se na hotelu s fajn lidma, šli jsme s nima pařit. Některým jedincům bylo kolem 20. Jeden takto mladý kanaďan se ožral tak nehorázně, že si pak přivedl do hotelu lady boye, který ho nejen osouložil, ale navíc okradl. Ostatní jenom zmeškali let, to je ta lepší varianta. Celý hotel z toho měl prdel a on si chudák nic nepamatoval.

Já zítra jedu vstříc východnímu pobřeží a ostrovu Koh Tao. Má tam být hezké potápko, budu zase běhat na pláži a cvičit a jinak nedělat nic. Budu v hostelu se 7 dalšíma lidma na pokoji, snad nebude nikdo moc chrápat nebo prdět. Zbývají mi všeho všudy 3 týdny a pak tradá směr Praha, tak si to plánuju užít.

neděle 4. března 2012

Jsem nevěděla, že Panda umí takhle dělat třísky.

Záchody v Reggae klubu s limetkama.

Já a jeden masér z Ameriky.

My dvě a dva Australani.

V klubu v Chiang Mai.

Prostě jsme hupsli do vody v hadrech :)

Konec výletu. Bylo to super.

Náš slon chodil jak opilec od kraje ke kraji.

Miluju focení.

To byla ledárna!

Spali jsme všichni v jedné místnosti.

Oheň na stráních v noci.

V chatě nebyla elektřina, tak jsem vařila s čelovkou.

Pingpong nám dal do pusy list.

Po 4 hodinách pochodu konečně nahoře!

Krčím se pod vodopádem.

Žena z kmene Karenů.

Pingpong nás honil jak nadmutý kozy.

Výlet na slonech.

A jdeme dolu.

Šárka, jako vždy, poslední...

Ráno...

Ve vesnici v horách. Muž z místního kmene.